Snel contact

stel je vraag via het contactformulier

contactformulier

Tijdelijke actie!

Bent u op zoek naar een tijdelijke freelancer? Zet uw vraag via ons uit, en u betaalt geen bemiddelingsfee! (actie loopt tot 31 juli 2009)

Neem contact met ons op

zwangerschapsvervanging voor marketing en communicatie personeel

Aanmelden is tijdelijk niet meer mogelijk

vanwege andere tijdsbestedingen kan zwangerschaps-vervanging tijdelijk geen inschrijvingen meer aannemen van freelancers. Excuses voor het ongemak.
Wij gaan aan de slag PDF Afdrukken E-mail

Nadat we weten waar u naar op zoek bent, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, gaan wij op zoek naar een aantal geschikte freelancers. Dat doen we snel. Het streven is om binnen drie dagen drie freelancers bij u aan te bieden.

U geeft aan of u een gesprek met deze freelancers wilt, of dat u nog liever c.v.'s van nog andere freelancers wilt zien.

Zodra u een selectie heeft gemaakt, organiseren wij de afspraak tussen u en de freelancer(s).

Nadat u de gesprekken heeft gevoerd geeft u aan of er een match is. Als dat het geval is, zullen wij er voor zorgen dat er een contract wordt opgesteld tussen u en de freelancer. Zodra er een match is en het contract is getekend spelen wij geen rol meer op het gebied van facturering en of contactuele afhandelingen. U doet dus zaken direct met de freelancer. U betaalt ons een eenmalige fee van € 1.000,-. No cure, no pay.

Dat is anders dan de gebruikelijke intermediairs die er tussen blijven zitten. Wij geloven in direct contact en zijn geen contractpartij. Lees hier waarom.