Snel contact

stel je vraag via het contactformulier

contactformulier

Tijdelijke actie!

Bent u op zoek naar een tijdelijke freelancer? Zet uw vraag via ons uit, en u betaalt geen bemiddelingsfee! (actie loopt tot 31 juli 2009)

Neem contact met ons op

zwangerschapsvervanging voor marketing en communicatie personeel

Aanmelden is tijdelijk niet meer mogelijk

vanwege andere tijdsbestedingen kan zwangerschaps-vervanging tijdelijk geen inschrijvingen meer aannemen van freelancers. Excuses voor het ongemak.
Eerste orientatie PDF Afdrukken E-mail

Uw medewerker is zwanger! Hoe zorgt u er voor dat het werk wordt gecontinueerd?

Zwangerschapsvervanging helpt u met het continueren van de werkzaamheden op de afdeling. Zwangerschapsvervanging is gespeciliaseerd in het leveren van gekwalificeerde communicatie, marketing en secretarieel ondersteunende medewerkers. Stuk voor stuk mensen die gewend zijn om zich snel in te werken en aan te passen in nieuwe werkomgevingen.

Heeft u een zwangere collega die met zwangerschapsverlof gaat? Neem dan contact op met zwangerschapsvervanging.

Na uw vraag, komen wij graag bij u langs om te inventariseren wat voor professional u nodig heeft en geven u inzicht in onze werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat freelancer niet alleen binnen een week operationeel aan de slag kan, maar ook of hij of zij goed past in uw team. We selecteren dus niet alleen op de professionele kwaliteiten maar ook op interpersoonlijke kwaliteiten van onze freelancers.

Lees hier hoe we verder te werk gaan.