Snel contact

stel je vraag via het contactformulier

contactformulier

Tijdelijke actie!

Bent u op zoek naar een tijdelijke freelancer? Zet uw vraag via ons uit, en u betaalt geen bemiddelingsfee! (actie loopt tot 31 juli 2009)

Neem contact met ons op

Schrijf je in

Ben jij een ervaren marketing, communicatie of office management freelancer en op zoek naar nieuwe opdrachten?

Schrijf je bij ons in!

zwangerschapsvervanging voor marketing en communicatie personeel

Aanmelden is tijdelijk niet meer mogelijk

vanwege andere tijdsbestedingen kan zwangerschaps-vervanging tijdelijk geen inschrijvingen meer aannemen van freelancers. Excuses voor het ongemak.
Over Zwangerschapsvervanging PDF Afdrukken E-mail

Zwangerschaps-vervanging.nl is een organisatie die bedrijven helpt bij het tijdelijk invullen van gaten die ontstaan omdat medewerksters met zwangerschapsverlof gaan. Het gaat dan vaak om medewerkers communicatie, marketing en/of office management.

Achter zwangerschaps-vervanging.nl zit een groot netwerk bestaande uit marketing en communicatie freelancers en office management professionals die zo'n 5 tot 15 jaar werkervaring hebben. Bijna al deze freelancers hebben meerdere zwangerschapsvervanging opdrachten gedaan. Niet alleen zijn zij stuk voor stuk keien in hun vakgebied, maar juist de ervaring van het tijdelijk opvullen van vacatures zorgt ervoor dat zij snel ingewerkt zijn en geaccepteerd worden door de afdeling waar zij terecht komen.

Zwangerschapsvervanging is nodig in alle bedrijven en branches. De freelancers van zwangerschaps-verganging.nl zijn doorgewinterde professionals die ervaring hebben in alle soorten bedrijfstakken.

Zwangerschaps-vervanging.nl is geen gewone intermediair. Wij werken met kleine marges waardoor de kosten voor de tijdelijke vervanging van uw medewerker die met zwangerschapsverlof acceptabel zijn.

Wilt u meer weten over ons? Neen dan contact met ons op.

Kijk hier wat voor u kunnen betekenen